33
Views

Rob – aproape liber

Va aduc la cunostinta tuturor ca am descoperit cea mai avantajoasa oferta de telefonie mobila! Costuri 0 lei pe un contract „Tot restul vietii”. Fara telefon, fara unde radio care sa te ucida incet si sigur, fara stress, fara facturi, fara dual sim-uri, instalare gratis si instant, apelare in orice moment. Si ce este cel mai important la celalat fir intodeauna auzi ce ai vrea sa auzi. Nu te va mai suna nimeni pentru a cere bani, nici-o operatoare de la nu stiu ce firma de prospectarea pietei, nici un sms, nu te va mai deranja nimeni niciodata. Vei fi sanataos si neuronii tai vor fi neatacati, mintea iti va fi linistita, stressul va scadea considerabil iar ritmul vietii se va injumatatii.
Pentru ca am dat de aceasat SUPER OFERTA, anunt public pe fratii si surorile mele, ca din data de 19 iunie 2010, cand mi se termina interminabilul contract cu vodafone si orange, VOI RENUNTA LA ORICE TELEFON MOBIL!!!
Astfel voi reusi sa scap de inca un tentacul care s-a infipt bine in mine de cel putin 10 ani, ajungand in unele zile, sa imi transmita impulsuri radio chiar si de cate 100-150 de ori/zi, dupa ce acum doi ani am mai reusit sa mai scap de un alt tentacul care-mi lua seva vietii – televizorul!!!
Fac acest anunt din doua motive:
1. Pentru ca m-am gandit serios si pentru ca daca fac public acest lucru, va trebui vrei nu vrei sa ma tin de cuvant!
2. Mi-as dori sa ma urmezi cat mai repede sa mai salvezi ce vei putea din neuronii tai si daca vrei sa scapi de caracatita asta

Alaturandu-te acestei liste, vom reusi, impreuna sa mai stopam viteza uimitoare din iuresul in care am intrat cu totii. Reducand „motoarele vietii” la cel putin jumatate, vom reusi sa mai avem timp si de familie, si de prieteni, si de un remy la sfarsit de saptamana cu prietenii si de o vizita la un bolnav, sa mai te pleci asupra unui neimbracat si sa vezi cam de ce ar avea nevoie, poate mancand in liniste si fara graba, vei putea prinde din zbor un gand ca vecinul tau batran ar avea nevoie de o supa, vei avea poate timp mai mult sa scoti copii la plimbare in natura, smalgandu-i din tentaculele media, si vei putea astfel chiar sa mai citesti si CARTEA CARTILOR!!!
Dupa ce am renuntat la privitul la tv acum doi ani si ceva, am castigat un timp extraordinar si anume ca acum pot citi Biblia de 13 ori pe an, in celasi timp pot face miscare pentru sanatate, si tot in acelasi timp pot sa lucrez pentru altii. Si asta numai cu o ora din 24!!! (Cine vrea poate sa ma intrebe cum)
In aceste vremuri in care unul din cinci romani au minim doua telefoane, tu poti sa fii fara niciunul, dar beneficiile vor fi enorme…

Din 19 iunie 2010 mai pot fi gasit doar la tel 0238.722.697 dimineata la birou sau seara acasa! Nu uita, niciun lucru nu este urgent pe acest pamant, doar unul singur pocainta!

Roaga-te, posteste, apoi asculta atent, si daca ai auzit, alatura-te acestei liste si da mai departe!

1. Stiu ca mai este cineva care a promis ca va renunta la mobil. Astept sa se inscrie aici
2. Emil Simionescu – rob aproape liber
3.
4.
5.

a consemnat Emil Simionescu
inca 0745 136 988 in curand doar 0238 722 697
emisim@ymail.com

Rob – aproape liber

Despre autor
-