22
Views

Intercer isi extinde activitatea prin publicarea unor anunturi de interes din partea sponsorilor si partenerilor Intercer. Dorim ca in acest fel sa aducem inaintea dvs. diferite anunturi care va pot fi de folos legat de viata dvs. cotidiana. In acelasi timp, publicarea acestor anunturi ajuta la sustinerea activitatii Intercer. Aceste anunturi cuprind oferte de munca, apartamente de vanzare, carti si librarii online, produse naturale, diferite destinatii turistice si alte diferite servicii.

Website-ul adserv.ro s-a transformat la inceputul lunii Mai 2010 in adserv.intercer.net, o noua platforma web cu o functionalitate mai buna si un design atractiv. Vizitati noul website Adserv Intercer dand click pe link-ul urmator:
http://adserv.intercer.net

Utilizatorii website-ului pot adauga anunturi in diferite categorii: social, imobiliare, matrimoniale, cazare-vacanta, editoriale, electronice, muzica, job-uri, etc.

Va invitam sa va familiarizati cu noul website si sa va creati un nou cont pentru adaugarea si editarea anunturilor dvs. pe noul website.
Dati click pe „Adauga anunt” pentru a adauga un nou anunt. Veti fi solicitat sa va creati un nou cont sau sa va logati (daca deja v-ati creat contul).

Anunturile gratuite vor ramane postate doar un numar limitat de zile — promotional (pe perioada testelor) am marit acest numar la 15 zile. Veti avea posibilitatea sa afisati anunturile dvs. pe o perioada mai lunga contra cost.

De asemenea, tot contra cost, veti avea posibilitatea sa optati pentru a avea anuntul dvs. afisat in zona speciala de publicitate, unde este cel mai vizibil.

Echipa Adserv Intercer – Anunturi de mica publicitate si reclame, info@intercer.net

Noul site Intercer cu anunturi de mica publicitate si reclame – adserv.intercer.net

Despre autor
-