29
Views

respiro-coperta-serialul-BibliaBiblia prinde viață în noul serial de pe canalul History. De la Geneza la Apocalipsa, aceste întâmplări de neuitat se desfășoară prin acțiune reală și imagini de ultimă oră generate pe computer, oferind o nouă perspectivă a scenelor și a personajelor cunoscute. Creat de producătorul Mark Burnett, acest documentar dramă de 10 ore explorează cele mai importante episoade din Scriptură, printre care istoria arcei lui Noe, Exodul și viața lui Isus.

Partea 1 & 2: Beginnings

Noe îndură mânia lui Dumnezeu; Avraam ajunge în Țara Promisă dar trebuie în continuare să își demonstreze credința lui în Dumnezeu; Moise conduce poporul Israel afară din Egipt, credința sa fiind răsplătită atunci când izraeliții scapă de armata egipteană trecând prin Marea Roșie; Moise primește de la Dumnezeu și dă poporului scos din robie Cele Zece Porunci.

Partea 3 & 4: Homeland

Iosua cucerește Ierihonul; Dalila îl trădează pe Samson în timpul războiului cu filistenii; Samuel îl unge pe David împărat, o alegere care ar putea conduce națiunea la un război civil; Saul este consumat de gelozie când David îl învinge pe Goliat; Regele David conduce Izraelul într-o epocă de aur, dar îndată este sedus de putere și poftă pentru Bat-Șeba; Dumnezeu îl iartă, și fiul său, Solomon, construiește templul lui Dumnezeu în Ierusalim.

Descarcă video & subtitrare limba română (Revista Respiro)

Noul Serial The Bible

| Anunturi, Media, Respiro, Tineret |
Despre autor
-