34
Views

RUGAM SA SE CITEASCA IN ADUNARE

Stimati Frati Romani,

“Treci in Macedonia si ajuta-ne” a fost chemarea pe care Pavel a primit-o printr-un inger, in timp ce era in plina actiune evanghelistica in Asia. Dar Domnul avea planuri noi pentru el si l-a chemat pe servul Sau in alta parte pentru un timp. Cu aceasta ocazie am vrea sa va incredintam si noi o chemare din partea Domnului, prin fratele David Gates si a organizatiei sale, Gospel Ministries International, care avem incredintarea ca va fi o mare binecuvantare atat pentru lucrarea Domnului cat si pentru dumneavoastra personal.

In anul 2002, printr-o minune a harului lui Dumnezeu, David Gates a cumparat statia de televiziune de limba spaniola “Red Adevenir” (El Vine Curand) din Santa Cruz – Bolivia, plus sase statii in diferite alte orase. In prezent semnalul este receptionat in multe tari prin cablu, internet si satelit. Pe parcursul anilor acest proiect s-a dovedit extrem de eficient in castigarea de suflete, mai ales ca a fost primul proiect adventist de acest fel de limba spaniola. Experientele personale ale telespectatorilor nostrii cat si statisticile in zonele in care transmitem, ne-au ajutat sa intelegem impactul pe care reteaua noastra il are in lume.

Cu aproximativ un an in urma, comitetul de conducere a decis mutare statiei noastre din centrul orasului Santa Cruz, pe un teren mai larg la tara, care ofera mult mai multe posibilitati de dezvoltare. Prin binecuvantarea Domnului, am cumparat un teren foarte potrivit care a costat $300.000 si imediat am demarat lucrarile de contructie a noului sediu. In present structura constructiei este ridicata si partea exterioara finisata, insa lucram intens la amenajarile interioare. Statia opereaza inca in vechiul sediu, insa conform contractului, pana la 1 octombrie trebuie sa eliberam acel loc si sa ne mutam la noul sediu.

In aceste conditii dificile, apelam la dumneavoastra pentru ajutor in acest proiect condus atat de minunat de Dumnezeu pana acum. Suntem incredintati ca El este in stare si va incheia ceea ce a inceput, insa noi suntem mainile Sale pe pamant si Domnul vrea sa foloseasca oameni ca tine si ca mine in lucrarea Sa. In acest moment avem mare nevoie de muncitori calificati si necalificati in constructii, care pot sa-si consacre intre doua si patru saptamani pentru o calatorie misionara in Bolivia. De dorit ar fi sa se formeze echipe de 3-10 lucratori din comunitatea dumneavoastra, care sa calatoreasca si sa lucreze impreuna. Va rugam fierbinte inaintea lui Dumnezeu sa luati la inima apelul nostru pentru ajutor si “sa ne ridicam si sa zidim…” mai ales ca suntem in zilele din urma, cand asteptam foarte curand aratarea Domnului nostru ca sa aduca mantuirea in dar si rasplata tuturor eforturilor noastre facute pentru salvarea altora.

Va multumim anticipat pentru felul in care Domnul va pune pe inima sa raspundeti acestui apel. Cei interesati sa se adreseze pastorului sau unui prezbiter pentru a se organiza.

Dumnezeu sa va binecuvinteze in mod imbelsugat.

Pastor David Gates

Pentru comunicatii in limba romana: Norbert Cristea, cristea@gospelministry.org ; Telefon: +1-423-443-9512

Puteti vedea mai jos cateva imagini de la aceasta constructie. Dati click pe imagini pentru a le mari.

________________________________

Gospel Ministries International

874 South McDonald Rd SW, McDonald, TN  37353 – Tel:  (1-423) 473-1841

For Donations:  P.O. Box 506, Collegedale, TN 37315 – FAX: (1-423) 473-1846

Web page:  www.gospelministry.org

“It is better to light a candle than to curse the darkness”


Nevoie de muncitori in constructii pentru cladirea Red Advenir, Bolivia – David Gates

Despre autor
-