23
Views

20133Suntem impreuna cu dvs de un an de zile. Lunile anului 2012 au trecut si nu putem decat sa privim inapoi si sa Laudam pe Domnul pentru bunatatea Lui. In vara lui 2011 s-a nascut ideea unei librarii crestine in mintea noastra. Ne doream o librarie crestina cu un scop umanitar, care sa produca venituri prin vanzare de carte crestina, venituri pe care apoi sa le directionam spre proiectele umanitare in care suntem implicati, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Nu aveam atunci resursele financiare necesare pentru ca ideea unei librarii crestine sa devina realitate. Insa Dumnezeu a pregatit toate lucrurile, ca ceea ce astazi inseamna Libraria Maranatha sa devina realitate. La inceput Dumnezeu a miscat inimile unor oameni, frati crestini, care prin contributia lor financiara ne-au ajutat sa facem primii pasi…sa avem un site, un spatiu si un stoc de carti pentru vanzare.

Am inceput timid…intr-o garsoniera inchiriata cu o singura camera de 4×4. Nu aveam rafuri, nici angajati. Pentru noi, la inceput rafturile erau un lux, un vis. Am inceput sa vindem online. Treptat, vanzarile au inceput sa creasca si cu ajutorul altor frati am reusit sa ne facem un stoc si mai mare si mai variat de carti si de biblii.

In scurt timp ne-am dat seama ca o singura camera nu este de ajuns, asa ca am inceput sa folosim si bucataria garsonierei. In doar patru luni eram obligati sa parasim garsoniera pentru ca nu mai aveam spatiu suficient. Asa ca ne-am inchiriat un spatiu de 50 mp si am zis: ,, cu siguranta ca acesta ne va fi suficient”.

Insa, dupa alte 4 luni de zile ne-am dat seama ca nici acest spatiu nu este suficient pentru birouri, spatiu pentru rafturi, depozitare, etc. Incepand cu luna noiembrie Libraria Maranatha dispune de un alt spatiu, dar acum suficient de mare si cu posibilitati de marire in functie de nevoi.

Privind inapoi la scurta istorie a Librariei Maranatha nu putem decat sa laudam pe Domnul pentru bunatatea Lui. Insa cel mai frumos lucru de la Libraria Maranatha este SCOPUL! 

Copii bolnavi de cancer si leucemie au nevoie de noi, de ajutorul nostru, de rugaciunile noastre. Impreuna cu Asociatia crestina umanitara Speranta pentru Romania, prin vanzarea de carte crestina, Libraria Maranatha sustine financiar cazurile umanitare ale copiilor bolnavi de cancer si leucemie aflati in atentia asociatiei umanitare.

Va multumim si dvs, clientii si partenerii nostri (edituri) pentru ca ati fost alaturi de noi in tot acest an. Fara dvs, Libraria Maranatha nu poate exista si nu isi poate atinge scopul ei umanitar. Va multumim si va uram un AN NOU BINECUVANTAT!

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Libraria Maranatha va ureaza UN AN NOU BINECUVANTAT!

Despre autor
-