15
Views

Ca biserica, noi consideram ca sarbatoarea pascala nu mai trebuie celebrata, „caci Hristos, Pastele noastre, a fost jertfit”. (1 Corinteni 5.7). Pentru a rememora moartea si invierea Domnului Hristos, dar si pentru a sarbatori, anticipativ, revenirea Sa, noi avem Cina Domnului. Cu toate acestea, in perioada premergatoare Pastelui, organizam, in biserici si nu doar, diferite evenimente prin care incercam sa comunicam, atat membrilor, cat si vizitatorilor, importanta mortii si invierii Domnului Hristos – pentru omenire, in general si pentru individ, in special. Aceste serbari au o destul de pronuntata incarcatura emotionala, sporita si de atmosfera generala de sarbatoare, dar si de venirea primaverii. Sunt factori care se suprapun si care pot genera, cumulativ, un efect destul de puternic. Dar efectul cu adevarat puternic este dat de influenta Duhului Sfant. Insa influenta aceasta, chiar daca poarta pecetea lui Dumnezeu, este posibil sa ramana una conjuncturala sau sezoniera, daca este corelata doar cu celebrarea unor sarbatori religioase sau cu serbarile/evenimentele comemorative.

Isus a murit, dar a si inviat. Iar credinta in moartea si invierea Lui nu poate fi intemeiata decat pe Scripturi. Pentru o credinta autentica si durabila avem nevoie de mai mult decat de o serbare, avem nevoie de ceea ce „Sta scris!”, de Cuvantul pe care Hristos l-a deschis ucenicilor dupa invierea Sa. De aceea, oferta noastra speciala pentru aceasta perioada, adaptata fiecarei varste, include lucrari care faciliteaza cunoasterea, dar si practicarea adevarului cuprins in Cuvant.

Reducerile vor fi accesibile la Libraria Baruc, incepand de vineri, 12.03.2010, orele 12.00, pana pe 12.04.2010, in functie de stocuri si sunt aplicate atat pe produs, in mod singular, cat si pe pachete de produse.  Le veti putea vizualiza, accesand categoria Drumul spre Emaus sau sectiunea Promotii, in perioada indicata.

Va asteptam.

Libraria Baruc – Drumul spre Emaus

Despre autor
-