20
Views

Asociația Umanitară ”Iubire și Cămin pentru Copii” are plăcerea să vă invite la aniversarea a 20 de ani de la înființare!

Evenimentul va avea loc în data de 16 Octombrie 2011, ora 13.00, la Centrul de Plasament ICC din localitatea Odobești, Dâmbovița, localitate aflată la 50 de km de București.

În cadrul programului aniversar veți avea ocazia să-i cunoașteți și să-i ascultați pe dl. Rick Fleck (președinte ICC International), dl. Kent Greve (vicepreședinte ICC International), dl. Lambro Triantos (directorul ICC Olanda), dar și pe directorii și o parte dintre membrii fondatori ICC România. Sunt, de asemenea, așteptate cât mai multe persoane care au interacționat vreodată cu ICC în toți cei 20 de ani: voluntari, sponsori, angajați. Ne dorim să ascultăm experiențele începutului ICC în România și să ne minunăm de modul în care a condus Dumnezeu această lucrare.

Pe toată durata programului, copiii ICC vor întreține o atmosferă plăcută și relaxantă prin cântec și poezie. Invitată specială va fi interpreta Luiza Spiridon, iar programul va fi prezentat de dl. Valentin Filimon.

La finele programului, veți putea vizita una dintre Casele Sociale în care locuiesc copiii și veți putea vedea brutăria pe care ICC dorește să o deschidă în cel mai scurt timp.

Întâlnirea noastră va fi o ocazie de cunoaștere, de bucurie, de prietenie! Dacă vremea ne va fi favorabilă, evenimentul va avea loc sub cerul albastru!

Copiii ICC așteaptă de mult acest eveniment și s-au implicat cu tot sufletul în organizarea lui. Acum sunt gata să primească oaspeți.

Vă așteptăm cu toții cu mult drag, dar și cu tort!

Persoană de contact:

Loredana Diaconu

0742.926.126

loredana.diaconu@omedia.ro

 

ICC România: Invitație la bucurie, prietenie și … tort

Despre autor
-