36
Views

http://www.getgoods.ro/ este un magazin online de cadouri, obiecte promotionale si decoratiuni interioare, in mare parte realizate manual. La cerere, in functie de produs si de cantitate, putem face si personalizari.

Pentru produsele afisate pe http://www.getgoods.ro/, dar si pentru alte tipuri de produse, care vor fi afisate in saptamanile urmatoare, cautam distribuitori si clienti (persoane fizice si juridice), in tara si in afara tarii. In afara modelelor expuse, putem realiza si altele, in functie de solicitarile clientilor. Produsele pentru copii (picturi pe diverse materiale) pot fi executate si pe teme biblice, cu imaginile clientului (daca are copyright) sau cu imaginile noastre. Picturile pot servi  ca obiecte decorative in biserici (camera copiilor), gradinite sau in caminele proprii. Putem realiza si obiecte promotionale, cu imaginile reprezentative pentru organizatii (magneti, picturi, obiecte pictate, felicitari s.a), invitatii de nunta, cu adevarat originale, alte produse, in afara celor expuse, in functie de propuneri si de resursele noastre.

Daca doriti sa fiti agent de vanzari (persoana fizica), distribuitor/client (persoana juridica) sau sa achizionati bunurile expuse pe site ca persoana fizica, in folosul propriu sau al organizatiei din care faceti parte, va rugam sa ne contactati la adresa: contact@getgoods.ro. Vizitatorii Intercer vor beneficia de reducere de 5% pentru comanda minima afisata pe site si de 10% la orice comanda de peste 400 ron; reducerile sunt valabile, deocamdata, la  produsele pentru copii si la cele din lemn.

Va asteptam!

GetGoods.ro – Cautam colaboratori; reduceri pentru vizitatorii Intercer

About The Author
-