23
Views

Ca in fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Maranatha Romania organizeaza proiectul umanitar ,,Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna”. In atentia noastra in acest an sunt 100 de batrani, in mod special batrani ai strazii, batrani singuri, neputinciosi, batrani ai nimanui, cu venituri mici, etc. Scopul nostru este acela de a le aduce un zambet pe buze si o raza de speranta in preajma Sarbatorilor de Iarna. Multi dintre acesti batrani sunt in atentia sau in grija noastra de mai multa vreme. Ajutorul nostru ca in fiecare an va fi in alimente, cea mai mare nevoie a lor. Dorim ca in acest an, fiecare pachet sa fie in valoare de 80 RON. In total vom avea nevoie de 8 000 RON. Proiectul se va desfasura in perioada 20-24 Decembrie. Nu ne vom limita doar a le inmana acest pachet cu alimente ci si a le spune o vorba de incurajare, de a petrece cateva momente cu fiecare in parte. Din experienta noastra din ultimii 7 ani de activitate, am observat ca cel mai important lucru pentru aceste persoane nu este neaparat pachetul cu alimente ci faptul ca cineva s-a gandit la ei, ca cineva le-a trecut pragul, ca cineva sta cu ei macar 15 minute si le asculta cu interes pasurile si problemele.

In fiecare an, in ultimii 7 ani, dvs, sponsorii si sustinatorii nostri ati daruit fiecare din putinul lui pentru acest proiect, pentru acesti batrani. Unii dintre acesti batrani nu mai sunt printre noi, insa altii le-au luat locul. Credem ca si anul acesta, in ciuda crizei, a neajunsurilor noastre, fiecare vom participa fiecare din putinul lui pentu a face un batran fericit.

Maranatha Romania va multumeste pentru ca sunteti sponsorii si sustinatorii nostri.

Pentru mai multe informatii, sau pentru cei care doriti sa participati impreuna cu noi la distribuirea pachetelor, va rugam sa ne contactati la:

email: maranatharomania@gmail.com

Telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa specificati destinatia lor: PT BATRANI DE SARBATORI

Donatiile pot fi facute in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile deschise la Raiffeisen Bank de mai jos, pe numele Misiunea Speranta pentru Romania:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Despre autor
-