4
Views

VEZI FOTO AICI: http://maranatharomania.ro/2011/06/06/expo-sanatate-160-de-persoane-asteapta-sa-fie-vizitate-acasa/

 

In data de 22 Mai, Maranatha Romania in colaborare cu Asociatia Adelina si Biserica Adventista Beius, a organizat o Expozitie de Sanatate in jud. Bihor, unde Maranatha Romania sustine doua familii de misionari in vederea plantarii de biserici adventiste.  Actiunea s-a desfasurat in stransa colaborare si cu primaria locala care ne-a pus la dispozitie cladirea ei pentru aceasta actiune. Incepand cu ora 10 dimineata si pana la ora 18, peste 160 de persoane au vizitat standurile expuse, au primit sfaturi de sanatate si au facut analize medicale.  Fiecare la iesire a putut sa imprumute carti de sanatate, educatie si familie. Astfel, au fost imprumutate peste 30 de carti si 16o de persoane si-au lasat adresele urmand ca misionarii nostrii sa ii viziteze acasa.

Dupa declaratia misionarilor nostrii din acest oras, avem o ocazie unica acum, aceea de a putea crea un contact direct cu cele 160 de persoane si cele 30 care au imprumutat carti. Trebuie create rapid contacte si deschise relatii de prietenie, care sa conduca in final la formarea de grupe mici de studiu biblic.  Fara aceasta continuare a Expozitiei de Sanatate, actiunea  nu isi avea rostul.

George Candoi si Dacian Kerestesi, misionarii nostrii din jud. Bihor, au nevoie de sustinerea noastra in rugaciune.

Multumim Domnului si sponsorilor care au sustinut acest proiect. Multumim Asoc. Adelina si Bisericii Adventiste Beius pentru sustinerea acordata.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com sau tel: 0766 365

833 sau 0749 402 988

 

EXPO SANATATE – 160 de persoane asteapta sa fie vizitate acasa de misionarii nostrii – VEZI FOTO

Despre autor
-