10
Views

Incepand cu luna martie 2009, redactia ziarului „Viata si Sanatate”, a fost preluata de catre pastorul Nitulescu Daniel impreuna cu o echipa noua. Acum ziarul este schimbat total ca si tematica dar si ca nivel al articolelor. Ziarul a inceput din nou sa-si mareasca tirajul care era in scadere datorita, in principal, nivelului tematic dar si al unei strategii noi de abonare.

In acest sens primul proiect pe care dorim sa-l implementam cu ajutorul ASI, este acela in care dorim ca evanghelia sa patrunda si la personalitatile din Romania.

Pentru aceasta, in prima faza, incercam ca acest proiect sa fie sustinut pentru judetul Buzau dar si pentru judetele limitrofe. In total sunt 10 judete (Buzau, Brasov, Covasna, Prahova, Galati, Braila, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Vrancea). In sensul acesta rugam pe toti pastorii din aceste judete sa prezinte acest inceput de proiect si dorim ca din fiecare judet sa obtinem cate 100 de adrese de personalitati locale din diferite domenii. Vrem ca aceste personalitati sa aiba legaturi cu unii din membrii nostri, acestia ducandu-le de fiecare data ziarul la serviciu acolo unde acestia activeaza. Timp de sase luni vom duce, gratuit, ziarul „Viata si Sanatate” (il puteti da fara teama, este la un nivel excelent pentru acestia si garantam ca au ce sa citeasca si sa se uimeasca!), iar dupa cele sase luni, in octombrie 2009, vom invita personalitatile care au fost consecvente in citirea ziarului, la manifestarile ce vor avea loc cu ocazia implinirii a zece ani de la aparitia primului numar al acestui ziar, manifestari ce vor avea loc la Buzau, intr-o sala publica. Cu aceasta ocazie, acestia se vor intalni cu redactorii si echipa redactionala, cu care vor putea relationa. vom avea posibilitatea sa le facem invitatia de a se inscrie la cluburile Sola Scriptura si vor primi si literatura.

Asteptam sa faceti acest lucru cat mai repede cu putinta si ne rugam ca Domnul sa ajute ca acest proiect sa fie aprobat de catre ASI, astfel ca jumatate din valoare sa fie asigurat prin ASI, iar jumatate sa fie asigurat de catre prietenul personalitatii respective. Acest proiect dureaza sase luni, timp in care vom prezenta doctrina biblica, apoi daca si-l doreste pe mai departe, invitam pe fiecare dintre aceste personalitati sa se aboneze pe mai departe.

Adresele va rugam sa le trimiteti la emisim@buzau.ro catre fr. Simionescu Emil sau catre fr. Nitulescu Daniel la nitulescudaniel@yahoo.com.

Veti primi in scurt timp si proiectul definitivat asa cum a fost conceput, pentru a fi sustinut in bisericile din districtele pe care le pastoriti din cele zece judete amintite mai sus.

Continuarea proiectul: am vrea sa fie pentru 2010, un proiect national asemanator, pe cele sase Conferinte, motiv de a putea sa ne intalnim cu atatea personalitati la care altfel nu poti ajunge.

Va multumim pentru implicare.

Emil Simionescu
emisim@buzau.ro
corespondent Intercer

„Evanghelia pentru personalitati” in zece judete!

Despre autor
-