157
Views

donez_haine_14_54Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania este dedicata actiunilor umanitare de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, batranii starzii, etc. Pe langa aceasta activitate, asociatia noastra colecteaza imbracaminte si incaltaminte din donatii de la diferite persoane pe care apoi le distribuim in diferite zone, familiilor sarace. In ultima vreme asociatia noastra a fost contactata de mai multe persoane din diferite zone ale tarii care au dorit sa doneze haine pentru familii sarace. Asociatia noastra primeste donatii haine, incaltaminte, ect. Insa, cei mai multi dintre cei care doresc sa doneaze imbracaminte prin asociatia noastra sunt din Bucuresti sau alte zone ale tarii decat cele in care noi ne desfasuram activitatea (Arad, Bihor, Caras Severin, Timis si Hunedoara). Cei care doriti sa donati imbracaminte sau incaltaminte pentru familii sarace, dar sunteti din alte zone ale tarii, puteti face lucrul acesta doar prin posta.

Unde pot sa donez haine?

Activitatea noastra de distribuire de imbracaminte se axeaza in aceasta perioada mai mult pe zona Muntilor Apuseni. In sensul acesta, in com. Varfurile, jud. Arad, avem un punct de colectare si distribuire imbracaminte din donatii pentru familiile sarace.

Astfel, asociatia noastra primeste donatii in imbracaminte si incaltaminte care vin din alte zone ale tarii, prin posta, la adresa:

Danila Ioan
Com Varfurile, jud Arad.

Va multumim tuturor celor care veti dona imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele sarace.

Echipa Speranta pentru Romania

www.sperantapentruromania.ro

Doneaza haine pentru familii sarace la Speranta pentru Romania

Despre autor
-