23
Views

Afis_Plopeni

Duminica 24 martie a fost ultima zi a proiectului evanghelistic început acum două săptămâni în două localități de la marginea orașului Suceava: Burdujeni si Plopeni.

Proiectul, desfășurat la Caminul Cultural Plopeni, s-a bucurat de participarea multor credincioși din Burdujeni, Adancata si Suceava dar și evangheliștilor cu literatura care au oferit locuitorilor invitații dar și cărți fiecărui locuitor din zonă. Dărnicia organizatorilor a fost mare, în mod special fiind oferită gratuit cartea Tragedia Veacurilor.

Pe parcursul intregii perioade, inițiativa a fost susținută prin rugăciuni și experiențe. În fiecare dimineata toți cei implicați în împărtășirea mesajelor biblice și a propriilor convingeri se întâlneau la Biserica din Burdujeni in vederea rugaciunii si incurajarii reciproce iar seara se reuneau pentru impartasirea experientelor zilei.

Unul din punctele centrale ale acestei lucrari a fost seminarul biblic “Descifrand din tainele Apocalipsei” sustinut in ambele localitati de Savel Lupu, pastor în zona Sucevei. Prezența a fost peste asteptări, în fiecare ocazie sala fiind neîncăpătoare pentru cei interesați care au avut posibilitatea să fie la curent cu cele mai recente evenimente profetice interpretate în lumina descoperirilor Bibliei. Evenimentul a trezit și interesul celor familiarizați cu Scriptura însă care au dorit să înțeleagă mai bine temele prezentate, de multe ori intervenind cu întrebari pe marginea subiectelor descoperite.

(Descifrand din tainele Apocalipsei – seminar sustinut de pastor Savel Lupu  Teme abordate: Cine face diferenta dintre adevarata si falsa inchinare/Identificarea fiarei din Apocalips si a semnului ei/Revenirea Domnului Isus;  Perioada : 22-24 martie Locatia: Caminul Cultural Plopeni)

Catalin Teodorescu /Adancata/AARC

Descifrand din tainele Apocalipsei – Seminar sustinut de Savel Lupu

Despre autor
-