41
Views

Va anuntam ca programul pentru pregatire de misionari medicali continua. Va invitam sa va inscrieti in acest program organizat pentru tinerii si adultii din toata tara (limita minima de varsta este de 18 ani). Programul se va desfasura in patru serii pe parcursul anului 2009. Aceste serii sunt:

–          15 februarie – 15 martie

–          1 mai – 1 iunie

–          1 august – 1 septembrie

–          1 octombrie – 1 noiembrie

    Cursurile vor fi in limba romana si vor combina zilnic, intr-un mod cat mai atractiv si temeinic, teoria si practica.
    Curriculumul va contine subiecte ca: Initiere in studiul Bibliei, Profetii biblice, Spiritul profetic si lucrarea medical-misionara, Evanghelizare si Castigarea de suflete pentru Hristos, Masaj, Hidroterapie, Remedii naturale,  Nutritie, Boli cronice, Clase de gatit vegetarian, Cum se organizeaza expozitii de sanatate, cluburi de sanatate, Cum se sustin prezentari de sanatate, etc.
    Partea practica va consta in activitati de gradinarit, stuparit, întretinere si gatit vegetarian desfasurate in campus, dar mai ales in activitati misionare pe teren.                         
    Costul cursului de o luna este de 150 € + 10 € taxa de inscriere (care va fi achitata dupa primirea confirmarii de acceptare) care va acoperi cheltuielile de cazare, masa si transport.
    Inscrierile se fac pana pe data de 10 februarie a.c. pe baza formularului de inscriere si a fisei de recomandare. Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati la: Centrul de Sanatate si Familie Sibiu, Str. Lunga nr. 150 (fosta ferma), Loc. Amnas, Or. Saliste, Cod: 557227, Jud. Sibiu, Romania, Tel: +40-751-534 2238,  40-765-564 920, Email: csfsamnas@yahoo.com

Livia Cojocaru – coordonator program

Cursuri la Scoala Misionara Medicala din Amnas, jud. Sibiu

Despre autor
-