11
Views

In ianuarie 2010 Maranatha Romania a incheiat primul protocol de colaborare cu Conferinta Banat si in acelasi timp a inceput activitatea de plantare de biserici in zona de vest a tarii. Pe parcursul anului 2010 activitatea misionara si sociala a Maranatha Romania s-a dezvoltat in asa fel incat, in martie 2011 s-a incheiat un nou protocol de colaborare intre Conferinta Banat si Maranatha Romania prin care s-au trasat in mod actualizat directiile de colaborare. Astfel, Maranatha Romania este o asociatie adventista de misiune care are ca si scop final plantarea de biserici, in judetele: Caras Severin, Bihor, Hunedoara, Timis si Arad. Pentru atingerea scopului, Maranatha Romania:

– instruieste, trimite si sustine in zonele albe echipe de misionari;

– desfasoara activitati: misionare, sociale, educative si de sanatate;

– in realizarea proiectelor si plantarea efectiva de biserici, colaboreaza cu conducerea Conferintei Banat, cu pastorii si bisericile adventiste locale in zonele in care isi desfasoara activitatea.

Facem un apel la intreaga fratietatea sa ne sustina in rugaciune pentru ca Domnul sa Isi manifeste mai departe in lucrarea noastra, puterea si slava.

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Conferinta Banat si Maranatha Romania au incheiat un nou protocol de colaborare

Despre autor
-