28
Views

Libraria crestina MaranathaScopul Librariei Crestine Maranatha este unul umanitar. De aceea, orice client al librariei noastre, in momentul in care comanda o carte crestina, doneaza in mod indirect pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. Andrada Uskar sufera de leucemie si de cateva luni de zile este in atentia noastra. Luna de luna Andrada are nevoie de 1 500 de euro pentru tratamentul impotriva acestei boli. Astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin donatiile, sponsorizarile si comenzile dvs de la Libraria Maranatha, am reusit luna de luna sa ii asiguram suma necesara tratamentului.

Nu am fi reusit lucrul acesta daca dvs nu v-ati fi lasati miscati de Duhul lui Dumnezeu fie sa comandati o carte de la Libraria Maranatha fie sa donati pentru Andrada.

In acest context, suntem bucurosi sa va anuntam ca dvs, clientii Librariei Maranatha ati donat pentru tratamentul Andradei din luna Iunie suma de 700 de euro, din suma de 2 000 de euro de care Andrada are nevoie. Va multumim ca ati ales Libraria Maranatha si ca sunteti partenerii nostri in salvarea vietii Andradei.

Cu toate acestea insa, pana pe 15 Iunie Andrada mai are nevoie de 1 3o0 de euro, pentru cel mai important tratament pe care il efectueaza, care poate fi si unul decisiv pentru viata ei. De aceea, cei care doresc sa o ajute in continuare pe Andrada, pentru a putea avea cei 1 300 de euro pana pe 15 Iunie, va rugam sa folositi modalitatile de donatii de aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com

Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Clientii Librariei Maranatha au donat 700 de euro pentru Andrada

Despre autor
-