85
Views

Albumul Cantecul Betleemului, disponibil incepand cu 25 noiembrie 2011. Cuprinde 12 colinde romanesti si internationale.


Inregistrare, procesare si masterizare: Ciprian Agapie
Instrumentatie: Laurentiu Tudorache (exceptie piesa 3)
Instrumentatie piesa 3: Ciprian Agapie
Pretul cd-ului este 15 lei. Puteti comanda cd-ul la formularul de comanda, aici, sau puteti plati direct prin paypal, si veti primi cd-ul prin posta.

1. Al ingerilor cant/S-a nascut Emanuel

2. Ding dong Merrily on high

3. Copilul Sfant s-a nascut

4. S-a nascut in Betleem

5. Va bucurati

6. Silent night/O, Betleem

7. Drum printre stele

8. O holy night

9. Cuvantul S-a facut trup

10. Mery did you know

11. Emanuel

12. Little drummer boy

 
Vrem sa iti dam cadou cd-ul „Cantecul Betleemului”. Tu trebuie doar sa te inscrii in concurs pana in data de 9 decembrie 2011, prin intermediul formularului de mai jos, apoi, incepand cu data de 9 decembrie pana pe 16 decembrie va fi afisata lista cu participantii la concurs, si concurentii care vor strange minim 200 „Like” vor castiga automat un cd „Cantecul Betleemului”. Ai strans 200 „Like” in dreptul numelui tau si ai castigat un cd. !!!ATENTIE!!! Trebuie sa asteptati pana la data terminarii inscrierilor, 9 decembrie, si abia apoi pe site-ul www.luizamusic.com va fi afisata o lista cu toti userii inscrisi la concurs. Inscrie-te pana pe 9 decembrie si abia dupa data de 9 decembrie vei putea da like tu si prietenii tai, numelui tau. Te asteptam! Mult succes!

Cantecul Betleemului – Colinde, interpreteaza Luiza Spiridon

| Anunturi, Muzica, Tineret |
About The Author
-