17
Views

asiASI Romania convoaca pe toti membrii sai sa ia parte la Adunarea Generala Electiva, care va avea loc in data de 19 iunie 2009, in orasul Bacau, la sediul Conferintei Moldova, de pe strada Oituz, numarul 53, incepand cu ora 10 a.m.

De asemenea suntem onorati sa invitam pe membrii Bisericii Adventiste din tara si Diaspora, sa ni se alture la programul special al Conventiei Anuale ASI Romania, care va avea loc in perioada 19 -20 iunie 2009, in Bacau, in sala Casei de Cultura Vasile Alecsandri, incepand cu ora 19.

Va invitam la o ocazie de partasie, devotiune si inviorare spirituala, prezentarea de proiecte viitoare, ocazie care se va incheia sambata seara cu un concert al Reuniunii Muzicale, care aduce impreuna solisti si grupuri muzicale din toata tara.

Pentru a primi detalii despre eveniment, despre serviciile de cazare si masa care va sunt puse la dispozitie si pentru a face rezervari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0720.869.290 sau prin e-mail la adresa office@asiromania.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Vom fi onorati de prezenta dumneavoastra!

Paola Cucu / Secretara ASI Romania

Sursa: ASI Romania / AARC

ASI Romania convoaca Adunarea Generala Electiva

Despre autor
-