14
Views

Draga familie Intercer si toti cei care din cand in cand apelati la serviciile acestui web-site,

MAI INTAI DE TOATE UREZ TUTUROR UN CALDUROS „LA MULTI ANI’ SI MAI ALES SA VA UMPLE DUMNEZEU CU MULTE BINECUVANTARI, SANATATE SI PROSPERITATE MATERIALA SI SPIRITUALA!

Biserica Adventista Romana din Portland traieste una dintre cele mai neasteptate vesti, o adevarata drama a suferintei care s-a declansat cu putin timp inainte de Anul Nou. Despre ce este vorba:

Familia Irimia care s-a alaturat Bisericii Adventiste din dragoste pentru Iisus si pentru adevarul Bibliei, in urma cu 5 ani au fost binecuvantati cu un baietel – Chris- deosebit de inteligent si de frumos. Acesta a fost darul lui Dumnezeu pentru ei dupa ce au avut-o pe Bianca, acum o adolescenta in varsta de 15 ani. Ei si-au daruit toate darurile si talentele lor cu pasiune in slujba oamenilor, bisericii si familiei lor, referindu-ma in special la Mihai si Lia Irimia ca parinti.

La jumatatea lui 2009 mai precis in luna Iunie, Dumnezeu le face bucuria unui eveniment deosebit- botezul ficei lor si se parea ca 2009 va fi anul celor mai multe binecuvantari. Insa cu putin timp inainte de  Anul Nou, Chris acuza dureri destul de mari la solduri apoi la spate ,in zona cervicala si nu mai poate sta pe picioare. Au intrat in alerta, mergand de urgenta la spital si apoi teste peste teste, analizele parand a fi  destul de bune, insa in urma unei comisii de medici aveau sa stabileasca diagnosticul final: inceput de leucemie.

Vestea aceasta a venit ca un traznet pentru toata biserica, insa mai ales pentru aceasta familie. In prezent sunt sperante in reabilitare dupa un serios program de chemotepie intesiva care deja a inceput de cateva zile. Aceasta strica toate planurile initiale ale familiei privind finantele si asa destul de firave. Scriem acest mesaj tuturor celor care vor citi sau auzi de acest caz in speranta ca se vor gasi binevoitori sa sprijine acest caz mai intai cu multa rugaciune si apoi daca este posibil si financiar.

Vom reveni cu informatiile necesare in vederea anuntarii unui cont deschis la banca. Costurile vor fi extrem de mari avand in vedere ca doar o singura sedinta chemo, se cifreaza in jurul a $ 13,000.00, tratamentul fiind necesar pentru o lunga perioada de timp .Poate depasi chiar un an. Se fac demersuri pe langa agentiile de asigurari, insa in aceasta privinta atat tata cat si mama au nevoie sa stea mai mult si sa se ocupe de tratamentul baiatului lor. In ceea ce priveste lucrul de fiecare zi, va trebui sa fie redus la part-time job.

Inca o data revin cu aceasta rugaminte in special pentru toti pastorii, pe care ii rog sa puna in bisericile lor acest anunt de rugaciune si apoi de ajutor financiar. Pentru donatiile dumneavoastra,  Biserica Adventista din Portland ofera documentele necesare pentru scutirea de taxe anuale. Va vom tine la curent cu toate informatiile necesare, privind evolutia acestui caz.

In slujba semenilor si a lui Dumnezeu,

Al vostru frate in Hristos,

Pastor Daniel Ciobanu
Portland, OR, USA

* * *

Update – 7 Ianuarie 2009

Revenind la mesajul anterior, vreau sa va anunt ca evolutia tratamentului lui Chris Irimia este buna, in prezent se afla dupa 8 zile de tratament. Mare este Dumnezeu! Deja a  inceput sa mearga destul de bine, se joaca si a inceput sa manince.Cei care au pe inima aceasta lucrare destul de sensibila sunt rugati sa continue programul de rugaciune.

Biserica locala are programul de rugaciune in fiecare zi la orice ora, cum poate fiecare, insa in fiecare seara la ora 8:00 toata biserica este la rugaciune. Daca sunt doritori sa va uniti cu noi, va asteptam la aceasta foarte importanta lucrare.

Pentru cei care doresc sa faca donatii, veti afla toate detaliile pe site-ul personal al micutului Chris la adresa: www.chrisirimia.com Intrand pe acest site, sper sa gasiti in fiecare zi noi informatii despre el. De asemenea, dand click pe Donation, veti gasi amanunte in legatura cu contul de banca si modalitatea de efectuare a donatiilor.

Din partea familiei si  a lui Chris, calduroase multumiri!

Daniel Ciobanu

Ajutor pentru Chris Ieremia (Portland), inceput de leucemie

Despre autor
-