11
Views

Echipa Herghelia Institute vă invită să participați la TABĂRA DE TINERET care va avea loc în Amnaș Jud. Sibiu, în perioada 18-26 Iulie. Invitat special Emanuel Baek. Prețul taberei este de 150 Lei. Pentru înscriere sau mai multe informații aveți la dispoziție următoarele adrese și numere de telefon: www.scoala-hergelia.ro 0742624459 – Simona, 0746936229 – Daniel Seniuc.

Vă așteptăm cu drag!

DETALII:
TABARA DE TINERET
AMNAȘ 2010

Perioada taberei : 18-26 Iulie 2010
Sosire: Duminică 18 Iulie
Plecare: Luni 26 Iulie

Costul taberei:
Prețul taberei este de 150 RON / persoană.
In acest preț sunt incluse:
• 3 mese pe zi
• facilitare cazare ( loc pregătit pentru așezarea cortului, apă curentă, dușuri, toalete)
• programul și materialele taberei.
Plata se va face la sosirea în tabără.

Costuri suplimentare:
Apa este potabilă (fântână proprie), dar pentru cei care doresc sa cumpere apă minerala sau plata, o pot procura de la secretariatul taberei.

Înscriere și Rezervare:
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0742624459- Simona Brânză sau la secretariatul școlii de la Herghelia 0265324011/ 0758060707
Dacă sosiți în tabără fără înscriere, veți plăti o taxa suplimentară de 20 Ron și în primele două zile nu veți putea beneficia de materialul taberei (cartea de imnuri și mapa participantului).

Cum se ajunge de la Sibiu la Amnaș
• Ne puteți contacta la numarul de telefon 0742624459- Simona Brânză sau 0741330964 / 07466316515 Emanuel Răducu (Abi), unde puteți solicita microbuzul nostru la orice ora din zi. Prețul unui transport Sibiu – Amnaș este de 25 Ron, iar de la gara Săliște – 15 Ron. Sugerăm, dacă este posibil, gruparea mai multor persone pentru a împărți costul.
Optiunile sunt valabile și pentru plecare.

Descrierea locului și cazarea
Centrul de Sănătate Educație și Familie se află la 7 km de la intersectia cu DN 5 E (Sibiu-Sebeș), într-o largă împrejmuire de verdeață și copaci.

Stația de debarcare este gara CFR Săliște + 7km până la tabăra Amnaș.
O altă posibilitate este cu mijloace auto pe drumurile DN 15 E + 7 km pe drum nemodernizat pe ruta Sibiu – Săliște – Amnaș (23 km de la Sibiu)

Cazarea se face în cortul propriu, iar tabăra vă pune la dispoziție: apă curentă, toalete și dușuri.
Tabăra este găzduită în proprietatea CSEF pe o pășune lângă pădure. La sosire veți primi indicații pentru amplasarea cortului. Experiența anilor trecuți a fost foarte pozitivă, locul de campare fiind foarte bun și sigur. În caz de calamități naturale avem un plan de urgență pentru a adăposti toți participanții taberei pe o perioadă scurtă. Locul și condițiile de campare sunt foarte prielnice și pentru cei care nu au mai dormit în cort până acum.

Masa:
Tabăra Internațională de Tineret vă oferă un meniu vegan deosebit. Pe lângă degustarea unui meniu “a la Herghelia” veți avea posibilitatea să ajutați la prepararea hranei. Meniul este unul tradițional românesc valorificând alimentele obișnuite noua, într-o formă sănătoasă, gustoasă și aspectuasă.

INFORMAȚII FOARTE UTILE:

Îmbrăcămintea:
La Amnaș temperaturile sunt puțin mai scazute decât în Târgu Mureș sau în sudul țării (mai ales noaptea). Vă sfătuim să aveți sac de dormit și îmbrăcăminte groasă pentru dormit.
În luna iulie ziua este cald, de aceea pentru programul zilei fiți pregătiți pentru temperaturi ridicate.
Ca ambasadori ai lui Hristos dorim ca toți participanții în tabără să poarte o îmbrăcăminte decentă, specifică sexului. Dat fiind activitatea misionară din cadrul programului de după-amiază, când vom sluji în diferite sate din împrejurimi, ar fi bine să aveți cu dumneavoastră “îmbrăcăminte de Sabat”. De asemenea, rugăm frumos fetele să nu poarte haine mulate pe corp, decolteuri sau orice alta îmbrăcăminte care nu este potrivită în prezența lui Dumnezeu.
Programul include drumeții și deplasări pentru misiune în satele învecinate, de aceea vă recomandam să aveți încălțăminte bună de mers pe jos, prin pădure.

Sporturile:
Bazat pe Biblie și scrierile inspirate, nu încurajăm în nici un fel sporurile sau jocurile competitive, care au la baza rivalitatea.

Timpul de odihnă:
Încurajăm respectarea programului de somn conform orarului taberei, deoarece orice întarziere zgomotoasă afectează și scurtează timpul de odihnă al colegilor din tabără. Practicăm mersul la culcare devreme, atât pentru refacere cât și pentru a avea timp de părtășie cu Dumnezeu în dimineața următoare.

Programul și Invitații taberei
Urmând scopul și viziunea aces,tei tabere, ne propunem ca programul să fie unul care îmbină recreerea și distractia bună cu misiunea și înviorarea spirituală. Principalul scop al taberei este hrănirea spirituală și motivarea la o relație profundă cu Mântuitorul nostru Isus Hristos, aceasta implicând și o chemare la slujire. Ziua începe devreme cu înviorarea de dimineață și continuă cu devoționalul personal, marele dejun, altarul taberei, ateliere ( biblie, grădinărit, bucătarie sănătoasă și clasa de gătit, masaj, remedii naturale ușor de folosit acasă, etc…) masa de prânz, timp pentru misiune, masa de seară, altarul taberei cu invitați speciali și focul de tabără.
La sosire fiecare participant va primi programul taberei în detaliu.
In tabăra 2010 ne vom bucura de prezența și prezentarile fratelui Emanuel Back. Mai avem și alți invitați dar, dat fiind caracterul nesigur și câteva variabile în programul dânșilor, preferăm să fie o surpriză anunțată doar în tabără.
Motto-ul acestei tabere este: “Dumnezeu are nevoie de tine în arenă, nu în tribune” – lecții din viața lui Iosif.

Cine suntem:
Tabăra Internațională de Tineret este organizată de Centrul Internațional de Educație pentru Sănătate ( Școala Misionară Medicală Herghelia), instituție care funcționează pe lângă Centrul de Sănătate și Medicină Herghelia, începând cu anul 1999. Durata cursurilor este de un an, având ca scop formarea de misionari medicali pentru țară și străinătate cât și plantatori de biserici (misionari laici).
Pentru mai multe informații vă rugăm accesați urmatoarea adresă: www.scoala-herghelia.ro
Programul taberei este coordonat de conducerea Instituției în colaborare cu studenții acesteia.
Alte programe organizate sau susținute de Instituție sunt:
Tabăra de Sănătate și Familie www.tabaradesanatate.com
Cursuri intensive LIGHT: www.scoala-herghelia.ro

Daniel Seniuc – Director tabără
E-mail: danielseniuc@hotmail.com
Mobil: 0040 746 936 229
Fax: 0040 265 324 011

Simona Brânză –Secretară Tabără Amnaș 2010
E-mail: simyb_79@yahoo.com
Mobil : 0742624459
Tel, Fax: 0269256813

TABĂRA DE TINERET – AMNAȘ, DUMNEZEU ARE NEVOIE DE TINE

| Generale |
Despre autor
-