35
Views
Dorim sa multumim pe acesta cale tuturor celor care ne-au ajutat cu caramizi pentru brutaria copiilor de la ICC. Am primit bani pentru aprox. 20 metri cubi. Mai avem inca nevoie, dar multumim lui Dumnezeu si tuturor acelora care ne-au ajutat in acest proiect. Asa cum va spuneam, grupul de voluntari din  USA a sosit marti si deja au inceput sa construiasca. Atasez acestui e-mail si cateva fotografii. Avem doar 20% din caramizi, dar stiu ca Domnul ne va ajuta si va mai pune in inimile altor persoane dorinta de a ne ajuta.
Va informam de asemeni ca ICC are un cor de copii care canta destul de frumos, asa ca cei care sunt interesati sa ne cunoasca, ne pot invita in bisericile lor in sabat pentru a canta. Facem lucrul acesta cu mare placere. Sunt multe biserici care s-au bucurat de prezenta copiilor nostri.  Avem si CD-uri inregistrate la Vocea Sperantei, iar cartea „Salvador”, povestea unuia dintre copiii crescuti la ICC din Guatemala, care la varsta de 10 ani a participat la lupte de querila si care acum este pastor, a fost tradusa si tiparita tot cu scopul de a genera fonduri pentru brutaria noastra. Este o poveste adevarata iar cartea o puteti cumpara de la magazinele editurii „Viata si Sanatate.”
Cei care au intrebari sau doresc sa ne invite sa cantam in comunitatea dumnealor, pot sa-mi scrie la adresa : gabrielan_ro@yahoo.com
Va multumim si va dorim multe binecuvantari,
Gabriela Costache si copiii de la ICC Romania
Mai jos sunt cateva fotografii.

Caramizi pentru brutaria copiilor de la ICC‏

| Anunturi, Buletin Saptamanal, Social |
Despre autor
-