33
Views

Pe aceasta cale aducem la cunostinta fratietatii noastre ca Asociatia Eugenia, cu sediul in Bucuresti – Romania, si-a propus construirea unui asezamant special amenajat pentru surorile si fratii nostrii adventisti varstnici.

Constructia a inceput in comuna Leordeni, jud. Arges. Cei care sunteti interesati si ati dori sa locuiti in caminul nostru, frumos amenajat, va rog sa va anuntati cat mai repede posibil deoarece locurile sunt limitate.

Lucrarile la acest asezamant le-am dori finalizate pana la 1 noiembrie 2010. As dori sa facem si un apel calduros la cei care dispun de fonduri sa daruiasca ceva bani pentru a ne ajuta sa terminam cat mai curand posibil acest asezamant.

In special pentru dotarea lui, pentru a asigura conditii mai bune celor care vor locui acolo. Domnul sa binecuvanteze pe toti aceia care se vor implica in acest proiect prin darurile lor.

De asemenea, binecuvantarile Lui sa fie revarsate si peste cei ce vor locui in acest asezamant pentru persoane in varsta. Multe multumiri datatorului voios.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa Dr. Hedwig Georg – initiatorul proiectului, Willmann Str. Nr. 24, 60386, Frankfurt, Germania, adresa de e-mail georg.hedwig@gmx.de , telefon 0049.69.17523433.

Azil de batrani la Leordeni, jud.Arges – apel pentru fonduri necesare terminarii lucrarilor

Despre autor
-