Bun venit, Oaspete! (16 Credite Ramase) ( Inregistreaza-te · Logare utilizator ) · Language

 
Vazute recent
Stronger than death, 12 January 2008Despre sanatatea noastraStudiul 10 - Dumnezeul care ne asculta rugaciunileNumaratoarea inversa duminicalaPastor Florin CARNU - Marturia necitita 720P17/06 "Pace în mijlocul furtunii" - Mark Finley (Audio)Studiul 2-Rugaciunea,pulsul redesteptariiRVS- "Ce isi doresc tinerii ?"23/05 "Ghetsimani: Criza în gradina" - Mark Finley (Audio)Studiu 10: Reforma dispositia de a creste si a face schimbari19/07 "Orice vânt de învățătură, partea a 3-a: Vântul rece al formalismului" - Mark Finley (Audio)8. Dilema Serenei - Vineri seara 23 Noiembrie 2013Adevarata Frumusete Ed.II – Marta RADUCANU – Seara festivaSâmbătă dimineața, Iunie 12, 2010 – Pastor Valentin Dănăiață25-01-2014-4 - Program Tineret
Instructiuni

Intercer Tv 2.0 Usage Instructions

English translation coming soon!

Pentru moment nu este necesar sa aveti un cont pentru a urmari programele. In curand utilizatorii care folosesc mai multe resurse (vizioneaza sau descarca un numar mare de programe) vor avea nevoie sa aiba un cont pentru accesarea programelor audio-video, cu anumite limite de banda/trafic. Deocamdata pagina de inregistrare nu este disponibila, urmand sa afisam informatiile necesare la momentul potrivit.

Vizionare / ascultare programe

Programele sunt afisate pe pagina principala a website-ului, in ordinea inversa a datei adaugarii acestora (cel mai recent program este primul).

Puteti afisa programele si dupa cel mai vizionat, cel mai bine cotat, sau dupa programe speciale.


Mergand cu mouse-ul peste imaginile programelor puteti citi descrierea acestora. Dati click pe imaginea unui program pentru a-l viziona sau asculta.


In general programele pornesc automat cand se da click pe ele. Folositi controalele player-ului afisat in pagina pentru a opri sau reporni programul. De asemnea puteti controla marimea player-ului, putand afisa programul pe tot ecranul (Full screen).

Penttru programele de tip Flash se poate urmari si in varianta HD (High Definition) atunci cand programul respectiv a fost pregatit in acest format. Pentru aceasta se da click pe butonul HD al player-ului. Revenirea in SD (Standard Definition) se face cu acelasi buton.Playere folosite. Player-ul de baza este player-ul in format Flash. Alaturi de acesta afisam programe in format Windows Media, Real Media si Quick Time. Este nevoie ca browser-ul dvs. sa aiba instalat cate un plugin pentru fiecare din aceste tipuri de playere. Player-ul audio foloseste un format Flash.

Pe viitor vom afisa programele doar in format Flash. Deocamdata numarul mare de programe in alte formate si limitarile de trafic, precum si cele financiare ne fac sa recurgem la metoda amintita mai sus.

Link-uri utile

Adobe Flash Player
Windows Media Player (XP, Vista, Windows 7)
Quick Time Player pentru Mac (reda si Windows Media)
Real Player (Windows)
Real Player (Mac)
Quick Time Player

Descarcare programe

Atunci cand va aflati pe pagina de vizionare a unui program, veti gasi in partea dreapta jos a paginii un link pentru descarcarea fisierului, acolo unde scrie: "Salvati fisierul pe computerul dvs." Dati click dreapta pe acel link si apoi click stanga pe "Save target as..." ca sa salvati fisierul la dvs. pe computer.Unele materiale (cum sunt cele transmise prin crestin.tv) au un player special care ofera si posibilitatea de descarcare a fisierului. In acest caz trebuie sa dati click pe iconul ipod, asa cum este indicat in poza alaturata.


Link-ul de download poate sa nu fie disponibil daca acel material video este setat ca privat, sau daca grupul de utilizatori din care faceti parte nu are drepturi pentru descarcarea fisierelor.Cautare programePuteti regasi materialele pe categorii dupa rubricile Video si Audio din meniu.

Cautarea programelor se poate face in casuta de cautare din dreapta sus a paginilor.


De asemenea, puteti cauta folosind termenii (tagurile) care apar in dreptul fiecarui program, cand va aflati pe pagina detaliata a acestuia sau pe o pagina cu rezultate ale cautarii. Pe pagina principala a site-ului, pe partea dreapta exista o sectiune care arata termenii cei mai populari cautati. (Etichete populare)
  


Puteti parcurge programele video si audio pe pagini, dand click pe rubricile Video si Audio din meniu, si apoi, in coltul din dreapta jos al paginilor, dand click pe numarul de pagina.
  

Cautare si profil organizatii

Pentru a cauta o anumita biserica/organizatie dati click pe rubrica Organizatii din meniu. Puteti face aici cautare dand click pe link-ul "Cauta membri".Sub logo-ul fiecarei organizatii apar informatii despre programele acesteia. Dati click pe numarul de programe afisat langa cuvantul Media pentru a afisa toate programele acelei organizatii. (Exemplu: Media: 286)

Dand click pe logo-ul sau numele unei organizatii se ajunge pe pagina de profil a acesteia. Aceasta pagina se poate personaliza atat ca design, cat si ca informatie, fiind un punct important din prezenta online a acesteia. Popularitatea (traficul web) Intercer Tv se va extinde asupra organizatiilor care transmit programe.


Alte informatii

Pe parcurs veti descoperi multe alte facilitati destinate membrilor website-ului. (dupa ce vom permite inscrierea pe website) Noul website este construit pe tehnologia social media, permitand membrilor sa interactioneze atat cu website-ul, cat si intre ei, sa isi aleaga programe favorite, sa-si construiasca liste de ascultare (playlist), sa adauge prieteni etc.

Pentru sugestii si intrebari ne puteti scrie la
info@intercer.net. Va multumim!

Echipa Intercer, http://intercer.net